Translate

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Όταν λέμε όλοι, εννοούμε ´Οοοοολοι!!!*

Με αυτό τον τίτλο, δανεισμένο από γνωστή διαφήμιση τηλεπικοινωνιών, προσπαθώ σε λίγες γραμμές να καταγράψω τι συνέβει τις δυο αυτές μέρες.  Θυμάμαι, στο πρώτο εσωτερικό φύλλο της Μελισσοκομικής Επιθεώρησης του τελευταίου τεύχους που μας προέτρεπε να παρεβρεθούμε όλοι στο Γ.Π.Α για το 3ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Μελισσοκομίας. Και αυτό συνέβει. Ήμασταν εκεί, όλοι!
Το αμφιθέατρο ασφυκτικά γεμάτο. Ίσως περισσότεροι από 800 σύνεδροι, οι περισσότεροι καθισμένοι, αλλά αρκετοί όρθιοι. Τι δείχνει αυτό; Δίψα για μάθηση, δίψα για επικοινωνία, δίψα για μελισσοκομία.

Δυστυχώς δεν έβγαλα αρκετές φωτό. Τα διαλείμματα προσπαθούσα να εντοπίσω διαδικτυακούς φίλους και όταν συνέβαινε αυτό δεν με έφτανε ο χρόνος για να σκεφτώ τις φωτό. Οπότε με απορροφούσε η συζήτηση και ξεχνούσα τις φωτό. Γνώρισα το Φώτη, πολλούς φίλους του MELISSOLOGIA H.B.F. (είχαμε δώσει ραντεβού για μια γνωριμία, παιδιά να είστε όλοι καλά-θα ξαναβρεθούμε), με τον κύριο Μάρκο γνωριστήκαμε και τα είπαμε στα γρήγορα, τον κύριο Σιγκούδη και τον Κώστα τους εντόπισα αλλά όταν πήγα να τους μιλήσω δυστυχώς έχασα το στίγμα τους μέσα στο ανθρώπινο μελίσσι που βόμβιζε. Ευελπιστώ μελλοντικά να συναντηθώ με περισσότερους και να ανταλλάξουμε και κουβέντες με τσιπουρορακομπυροκρασομεζέδες!

Αντώνη ευχαριστώ για τους σπόρους.
Γιώργη ευχαριστώ για τα κεριά αδερφέ.


* Ίσως και περισσότεροι από τους όοοοολους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου